Starity

Angelina Jolie irtó dühös lett Brad Pittre a randija miatt

2020. szeptember 07. 14:02   |   Szerző: Four

A színész új szerelmét vitte randizni régi szerelmi fészkükbe, ez Angelinának nagyon nem tetszett.

hirdetés

Angelina Jolie és Brad Pitt válása eddig sem a békés elengedésről volt híres: a két sztár csatározása újabb csúnya kanyart vett Pitt barátnőjével. A színészről pár napja derült ki, hogy az egyébként házas modellel, Nicole Poturalskival jár együtt. Brad az új barátnőjét ráadásul Angelinával közös szerelmi fészkükbe, dél-franciaországi birtokukra vitte randizni, amely Jolie-nál kiverte a biztosítékot. 

Angie elképesztően dühös és meglepte, hogy Brad idáig tud süllyedni. Nagyon reménykedett benne, hogy kicsit lecsillapodnak a kedélyek, miután egész nyáron veszekedtek, de erre most esély sincs. Undorodik tőle, hogy ilyen nyilvánosan járkál Európában ezzel a lánnyal, ahelyett, hogy visszavenne magából és privátan kezelné az egészet. A tény, hogy [Brad] elvitte őt a régi otthonukba, hihetetlenül illetlen és ízléstelen. Emiatt most aztán még nehezebb lesz szemtől szembe kerülniük, és olyan mélységet értek el, amelyről senki sem gondolta, hogy lehetséges volna.

- nyilatkozta Angie forrása. 

A két sztár 2014-ben házasodott össze a 60 millió dollárt érő franciaországi chateau-ban, amelyet közösen vettek - ám 2016-ban a válás mellett döntöttek, a procedúra pedig amennyire csak lehetett, elmérgesítette köztük a viszonyt:

Mindketten vagyonokat költöttek, többszázezer dollárt, ha nem milliókat a jogi procedúrára. Tulajdonképpen két hihetetlenül makacs és büszke emberről beszélünk, aki ragaszkodik a saját igazához, és nem hátrál meg. A legnagyobb tragédia az, hogy szegény gyerekek isszák meg az egésznek a levét. 

- nyilatkozta egy másik bennfentes. 

Embed from Getty Images

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek