Starity

America Ferrera 16 évesen megkapta: nem eléggé latina

2020. szeptember 21. 16:04   |   Szerző: Four

Egy castingon váratlan követeléseket fogalmaztak meg a színésznővel kapcsolatban.

hirdetés

America Ferrera az idei, 72. Emmy-díjátadón osztott meg egy történetet magáról: az első meghallgatásáról volt szó. Ferrera 16 évesen jelentkezett egy szerepre, ám a castingon azt a hibát fogalmazták meg vele kapcsolatban, hogy "nem beszél elég latinásan". 

Besétáltam, elmondtam a szövegem és a castingigazgató rám nézett, majd azt mondta: "Ez remek, el tudnád mondani még egyszer, de egy kicsit jobban hallatsszon, hogy latina vagy!"

Ferrera először azt gondolta, spanyolul kell beszélnie, ám kiderült, a kiejtésével van probléma: nem törte eléggé az angolt. A fiatal színésznő ekkor kijelentette:

Latina vagyok és így beszélek.

Az igazgató végül megköszönte a meghallgatást majd útjára bocsátotta Americát. Otthon egyáltalán nem lepődtek meg azon, mi történt a színésznővel:

Azt akarták, hogy ne beszélj tökéletesen angolul, hogy úgy beszélj, mint egy chola. Mit gondoltál, mi fog történni? Hogy beválogatnak téged a következő, Julia Robertsnek szánt szerepre?

- mondták neki. A színésznő ekkor döntötte el, hogy valahogy szeretne segíteni honfitársain, akiknek olyan álmai voltak, mint neki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

America Ferrera (@americaferrera) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek