Starity

Elveszítette harmadik gyermekét Chrissy Teigen

2020. október 01. 16:04   |   Szerző: Four

A modell nagyon küzdött azért, hogy a baba túlélje ezt a nehéz időszakot.

hirdetés

Chrissy Teigen többször is bejelentkezett rajongóihoz azóta, amióta kiderült, komplikációk léptek fel terhessége alatt, és kórházba került. A modell bár mindent megtett azért, hogy a pici egészségesen fejlődjön, tegnap bejelentette, elveszítették kisfiukat, akit Jacknek kereszteltek el. 

Teigen elmondása szerint hiába kapott többször is vérátömlesztést, a vérzést egyszerűen nem tudták csillapítani, mert ahogy korábban is közölte, túl gyengének bizonyult a méhlepénye.

Sokk és olyan mély fájdalom ért minket, amiről csak hallani szokás. Olyan, amit eddig soha nem éreztünk. (...) A mi Jackünknek: úgy sajnálom, hogy életed első pár pillanatában annyi komplikációval küzdöttél, és hogy nem tudtuk azt az otthont biztosítani neked, amely a túlélésedhez kellett volna. Örökké szeretni fogunk. 

Majd így folytatta:

Annyira hálásak vagyunk azért az életért, amelyet élünk, a csodálatos gyermekeinkért, Lunáért és Milesért. Az eddigi összes fantasztikus élményért. De nem lehet minden nap csak napsütéses. Ezeken a sötét napokon gyászolni fogunk, és kisírjuk a szemünket. De megöleljük, és még jobban szeretjük egymást. 

- írta a modell. 

Teigen férje, John Legend új videoklipjében, a Wildban jelentette be, hogy terhes. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek