Starity

Se töltőfej, se fülhallgató a dobozban: érkezik az új iPhone család

2020. október 14. 12:12   |   Szerző: Glamster

Környezetvédelmi okokra hivatkozva kiveszi a töltőfejet és fülhallgatót az Apple az új iPhone-ok dobozából.

hirdetés

Tegnap, egy hónapos késéssel jelentette be az új iPhone generációt a vállalat feje, Tim Cook. Idén novemberben érkezik a piacra az iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max.

Az új készülékek designra rendkívül hasonlítanak az iPhone 5 szériára, azt leszámítva, hogy nagyobbak és most már face ID-val működnek. Az este legnagyobb meglepetése az iPhone 12 mini volt, amely a világ legkönnyebb és legkisebb 5G-s telefonja lesz. Az új telefonok erényéhez tartozik az 5G támogatás, jobb kamera, erősebb üveg, gyorsabb teljesítmény, szebb képfelbontás és a MagSafe technológia.

Screenshot / Apple Event

A megjelenés érdekessége, hogy ezentúl nem lesz töltőfej és fülhallgató a dobozokban: az Apple nemesen környezetvédelmi okokra hivatkozott. A töltőfej újrahasználható korábbról, így a kábel elegendő felmérések alapján. A fülhallgató kivonása viszont sokkal inkább marketing indok: a cég így akarja ösztönözni a felhasználókat a kábelmentes, AirPods beszerzésére.

Az iPhone 12 öt színben (fekete, fehér, piros, menta és kék), még az iPhone 12 Pro négy színben (óceánkék, arany, ezüst és grafit) lesz elérhető. A hazai árak ismét a piacon a legmagasabbak. Az iPhone 12 Pro induló ára 439.990 forint, míg az iPhone 12 299.990 forinttól kezdődik. A telefonok október 17-től előrendelhetőek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek