Starity

Tessa és Hardin kapcsolatáról mesélt Josephine Langford és Hero Fiennes-Tiffin

2020. október 28. 20:08   |   Szerző: Four

A Miután-filmsorozat színészei interjúban meséltek karaktereik szerelméről, történetéről.

hirdetés

Interjúban mesélt a nemrég megjelent Miután összecsaptunk két sztárja, Josephine Langford és Hero Fiennes-Tiffin. A két híresség több részletet is elárult az új filmmel kapcsolatban, Josephine kettejük kapcsolatát elemezte:

Szerintem Tessa nézőpontja az, hogy van ez a srác, aki romantikus, figyelmes és igazából tényleg édes, mint a pillecukor a kemény külső mögött. Szerintem ő máshogy látja, mint a legtöbb ember. 

Aztán van az a megmagyarázhatatlan tény - és ez nagyon összezavarja -, hogy miért is kedveli Hardint. Ellentétes tulajdonságaik vannak, amelyek kiegészítik egymást. Van köztük egy megmagyarázhatatlan, mágneses vonzalom, amely miatt a fanok vissza-visszatérnek a történethez. 

A Hardint alakító Hero annak örült, hogy az új filmben a nézők bepillantást nyerhetnek a fiú múltjába:

Mindig is ezt akartam. Vannak olyan oldalai a karakterének, amelyek elsőre nem tűnnek indokoltnak. Ez jó, mert továbbviszi az egész történetet, de azért az emberek szeretnek mindent tudni. Mindig igaz a mondás, hogy "ne ítélj külső alapján". Nem jó megítélni egy embert, mert sosem tudhatsz mindent róla. És a nézőknek jó dolog, hogy végre megismerhetik, nem az egész történetét, de többet róla. Már vártam ezt a részt, és örülök, hogy megcsinálhattuk.

- nyilatkozta a színész.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Josephine Langford (@joslangford) által megosztott bejegyzés,

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek