Starity

Sebestyén Balázs vezeti a ValóVilág 4-et

2010. november 13. 15:03   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napig mindenki azt hitte, hogy a november 20-án induló Való Világ 4-et a korábban balesetet okozó Stohl András fogja vezetni, méghozzá Liluval az oldalán. Ma azonban kiderült: a műsorvezető Sebestyén Balázs lesz.

hirdetés
Sebestyén Balázs vezeti a ValóVilág 4-et

A mai napig mindenki biztosra vette: Magyarország eddigi legsikeresebb realityjét ezúttal is (májusi balesete ide vagy oda) Stohl András fogja vezetni, méghozzá Liluval az oldalán. Azonban robbant ma a nagy meglepetés: a ValóVilág negyedik szériáját Sebestyén Balázs fogja vezetni!

Balázs ez évben már másodszor üti ki a nyeregből a májusban ittasan és valószínűlerg bedrogozva vezető Stohl Andrást – hiszen a mára már hatalmas sikereket elérő X-Faktor vezetését is az utolsó pillanatban bízták Balázsra (Ördög Nóra oldalán), aki bebizonyította, hogy nem hiába bíztak meg benne a csatornánál: kiválóan megbirkózott a feladattal. Tehát mivel a ValóVilág 4-gyel ez már a második alkalom, hogy az RTL Klub óriási húzóerejű show vezetését bízza Balázsra, elképzelhető, hogy ezzel a csatorna leghíresebb, közkedveltebb arcává válik.

„Szívből örülök a felkérésnek. Az első időben sűrű lesz az életem, mert az X-Faktorral párhuzamosan ezentúl a ValóVilág egyik műsorvezetőjeként is láthatnak a nézők, és persze ott van a Morning Show. Annak is kifejezetten örülök, hogy számomra jól ismert kollégákkal dolgozhatok együtt, akikkel összeszokott csapatként számos sikerprodukciót hoztunk már össze. Például a Celeb vagyok, A Széf, Balázs-show stb. Nagyon jól szórakoztam anno, amikor Liluval beköltöztünk két napra a villába, maradandó élményeket szereztem. De azt gondolom, most még annál is jobban belelátok majd a műsorba” – mondta nevetve Balázs. Arra a kérdésre, hogy a női műsorvezetőt megtalálták-e az oldalára, ennyit mondott: „Ez legyen a nézők számára meglepetés, minden kiderül majd november 20-án az első adásból.”

Mint tudjuk, a harmadik szériát Stohl és Lilu együtt vezették, s ők maguk is úgy tudták eddig: a negyedik „kiadást" is együtt viszik majd. Stohl András meglepetten és meglehetősen röviden kommentálta a híreket: „A hír meglepett, de gratulálok Balázsnak, mert Magyarország legsikeresebb reality show-jának lesz a műsorvezetője.”

Lilu szintén röviden reagált, azonban nyilvánvalóan pozitívabban: Számomra is meglepetés, de kedvelem és nagyon jó műsorvezetőnek tartom Balázst, biztos vagyok benne, hogy jól megoldja majd a feladatot.

A döntés valóban meglepő, hiszen az RTL Klubnál anno szinte nem volt olyan szombat esti műsor, amit ne Stohl vezetett volna. A színész-műsorvezető így most nyilván nagy bevételtől esik el: tehát nem csodálkoznánk, ha ez a hír rendesen mellbevágta volna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek