Starity

Megszületett a döntés Renesmee Cullenről

2010. november 13. 15:03   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is megerősítették, hogy a Twilight Saga: Breaking Dawn (Hajnalhasadás) Renesmee Cullenje Mackenzie Foy lesz.

hirdetés
Megszületett a döntés Renesmee Cullenről

A forgatást már elkezdték, s most már hivatalosan is megerősített információ: Mackenzie Foy lesz a Twilight Saga: Breaking Dawn (Hajnalhasadás) Renesmee Cullenje.

Nemrég még olyan pletykák keringtek, miszerint Bella Thorne alakítja majd Edward és Bella szerelmének gyümölcsét, azonban most kiderült: mégsem. A döntés megszületett, és ezúttal végleges – Mackenzie Foy, egy bájos tízéves kislány alakítja majd Renesmee-t, aki a Bűbájos boszorkák és a Míg a halál el nem választ című sorozatokban tűnt fel egy-egy epizód erejéig, valamint reklámokból is ismerhetjük.

Bennfentesek elárulták, hogy Mackenzie-t ugyanazzal a technikával fogják fiatalítani és öregíteni, mint amit a Benjamin Button különleges életében is használtak; hiszen mint tudjuk, Renesmee éveket öregszik pár hónap alatt.

A Hajnalhasadás két részes lesz: első felét 2011. november 18-ától vetítik a mozik, a második felét pedig 2012. november 16-án mutatják majd be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek