Starity

A szülők válásánál Miley volt a gond?

2010. november 13. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig főként arról szóltak a hírek, hogy Billy Ray és Tish Cyrus válásának legfőbb oka, hogy Tish félrelépett. Most kiderült, más gond is volt.

hirdetés
A szülők válásánál Miley volt a gond?

Mindenki azt gondolja, hogy Miley szülei válásának Tish félrelépése volt az oka. Pedig nem! A házaspár soha nem tudott megegyezni egymással a gyerekneveléssel kapcsolatos kérdésekben. Főleg a két vadócnál, Miley-nél és Trace-nél nem tudtak megegyezni, akik jóval híresebbek, mint a szüleik. Ám a kicsi Noah és Braison körül is volt gond. Csak Brandi körül nem volt, hisz ő már saját életet élt.

„Billy Ray szigorú volt, és nagyon durván beszélt Tishsel. Tish többet engedett meg a gyerekeknek, mint a férfi, és őrületesen ideges volt, ha Tish aláaknázta atyai tekintélyét. Billy Ray nem akarta, hogy Miley pasijai hozzájuk költözzenek, hogy Miley túl szexi göncökben járjon és egész éjjelre kimaradjon... Tish mindezt megengedte a lányának, ezért mindennaposak voltak a veszekedések...” – mondta egy titokzatos bennfentes a National Enquirer magazinnak.

„Volt olyan, hogy annyira eldurvult egy-egy vita, hogy Billy Ray az ajtót rúgdosta, ordított, Tish pedig bezárkózott a hálószobába, hogy elmeneküljön férje haragjától” – tette hozzá a családhoz közel álló informátor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek