Starity

Ennél furcsább sztorit rég hallottunk: egy nő beperelte Brad Pittet, mert egy kamu Brad Pitt átverte

2020. november 16. 13:01   |   Szerző: Glamster

A színész megnyerte az ügyet, de a sztori ennek ellenére is rendkívül furcsa.

hirdetés

2018-ban Kelli Christinával felvette „Brad Pitt” a kapcsolatot, miszerint arra kéri, hogy segítsen a jótékonysági alapítványának, a Make It Rightnak pénzt gyűjteni.

Embed from Getty Images

Majd szintén „Brad Pitt” 40 ezer dollárt akasztott le a nőről, mondva, hogy ennyi pénzt kér azért, hogy az adománygyűjtésen megjelenjen. Továbbá, a házasság is szóba került a két fél között a chaten. Csakhogy, Pitt nem ment el a gyűjtésre és eltűnt a pénzzel együtt. Így Christinából nem lett se Mrs. Pitt, ráadásul 40 ezer dollárral könnyebb lett a pénztárcája. Mint kiderült, szélhámos állt az ügy mögött.

Ezért, Christina, beperelte az igazi Brad Pittet, miszerint „elbukott abban, hogy megvédje a rajongóit az átverőktől”, és, „csalódott, mert az igazi Pitt nem reagált a hívásaira és nem segített megoldani neki az ügyet”.

Brad Pitt ignorálta a problémámat másfél évig. A Make It Rightnak, a Plan B-nek és a Los Angeles-i otthonának is küldtem levelet. Ám mindet figyelmen kívül hagyta, pedig az ő érdeke lett volna, hogy megvédje a jó hírnevét.

A texasi bíróságon 100 ezer dollár sérelmi díjat akart kihúzni az igazi Pitt zsebéből, ám nem jött össze, mert a színész megnyerte az ügyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek