Starity

Glenn Close nem érti, Gwyneth Paltrow miért kapott Oscar-díjat

2020. november 28. 23:11   |   Szerző: Four

Interjúban mesélte el, nem értette, miért Paltrownak ítélték oda a díjat.

hirdetés

Glenn Close nem kendőzi véleményét, ha szakmájáról van szó: a színésznő nemrég egy interjúban fejtette ki, anno mennyire meglepődött, amikor Gwyneth Paltrow kapott Oscar-díjat. 

A 73 éves Close szerint az 1999-es gálán az akadémia jobban tette volna, ha az akkor szintén jelölt Fernanda Montenegrónak ítéli oda a legjobb színésznőnek járó elismerést:

Sosem értettem, hogy lehet úgy igazából összehasonlítani alakításokat. Emlékszem arra az évre, amikor Gwyneth Paltrow elnyerte a díjat az elől a hihetetlen színésznő elől, aki a Central Stationben szerepelt. Azt gondoltam: "Mi? Ennek így nincs értelme."

- mondta, majd hozzátette, szerinte azt, hogy épp ki nyer, nagyban befolyásolja a nyilvánosság, hogy mennyi pénzt fektettek a produkcióba, és hogy mennyire tudják promótálni a filmet. Close még nem birtokolja az aranyszobrocskát, azonban hétszer már jelölték Oscar-díjra.

Paltrow a Szerelmes Shakespeare című filmért kapta meg az elismerést 1999-ben, Fernanda Montenegro, Meryl Streep, Cate Blanchett és Emily Watson voltak még abban az évben az esélyesek.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek