Starity

Véget ér a Jonas Brothers tévés karrierje

2010. november 14. 14:02   |   Szerző: oceancsepp

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint véget ér a Jonas Brothers tévés uralkodása, a fiúk legutóbbi sorozatát nem forgatják tovább. A Disney Channel vezetői elhintették, hogy véget vetnek a tesók műsorának, a Jonas L.A.-nek.

hirdetés
Véget ér a Jonas Brothers tévés karrierje

A sikeres sorozat, a Jonas L.A. két évet élt meg a fiataloknak szóló csatornán. A Disney Channel vezetői úgy gondolták, véget vetnek a sorozatnak, így a srácok egy időre elbúcsúzhatnak a forgatásoktól.

A hivatalos közlemény így szól: „Elképesztően szerencsések vagyunk, hogy együtt dolgozhattunk a hihetetlenül tehetséges Jonas testvérekkel, több munkán is, köztük az Emmy-díjra jelölt Jonas L.A.-n. A sorozat véget ér, ahogy terveztük, két nagyon sikeres évad után, és a második évad valamennyi részét műsorra tűzzük.”

A hírt megelőzte a sorozat rendezőjének, Paul Hoennek a Twitter-üzenete, amely már a hét végén kikerült az oldalára: „Sajnos nincs tovább Jonas L.A.”

Az üzenetet néhány órával később eltávolították az oldalról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek