Starity

Sorozatkedvencek a Viasat 3 műsorán

2010. november 15. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Viasat 3 új sorozatokkal színesíti műsorkínálatát. Az ötödik évaddal folytatódik a Las Vegas, a kezdetektől nézhetjük a Tuti gimit és A dadust, valamint egy vadonatúj széria is elindul Született detektívek címmel.

hirdetés
Sorozatkedvencek a Viasat 3 műsorán

A Viasat 3-on november 17-én az első résztől kezdik el vetíteni az 1993-ban indult A dadus című vígjátéksorozatot. A humoros történet 18 óra 55 perckor lesz látható a csatornán, ráadásul dupla epizódokkal.

A Tuti gimi egy nappal később, azaz november 18-án startol a Viasat 3-on. A Tree Hill nevű kisváros lakóiról szóló sorozat az első résztől lesz látható 10 órától. Aki pedig lemaradna az egyes részekről, az az ismétlést is megnézheti másnap reggel 7 órakor.

Utolsó, ötödik szezonjával tér vissza a Las Vegas című krimisorozat. A produkció legújabb részeiben a Magnummal világhírűvé vált Tom Selleck is feltűnik. Az évad premierepizódja november 27-én 22 órakor lesz.

A Született detektívek című széria eddig még nem volt látható nálunk. A fiatal és csinos nyomozóhölgyekről szóló alkotás november 24-én indul 21 óra 30 perckor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek