Starity

A Silk City a Ellie Gouldinggal tért vissza

2021. január 22. 20:08   |   Szerző: Glamster

A Silk City a “New Love” című slágerrel és Ellie Gouldinggal tért vissza!

hirdetés
A Silk City a Ellie Gouldinggal tért vissza
Fotó: Billboard

A Grammy-díjas duó, a Silk City (Diplo, Mark Ronson) visszatért “New Love” című slágerükkel, rajta Ellie Goulding közreműködésével. Ez a Diplo - Mark Ronson páros első kiadványa 2018 óta.

Mindig izgatottan térek vissza a stúdióba Markkal

– mondta Diplo.

A Silk City megalakulása óta folyamatosan ötletelünk, és végre sort kerítettünk rá, hogy néhányat megvalósítsunk. Előálltunk ezzel a classic house felvétellel, és Ellie volt olyan kedves, hogy a hangját kölcsönözte hozzá

– tette hozzá.

 Szeretem azt a fajta zenét amit létrehozunk, amikor Wes és én összejövünk

– mondta Ronson.

Megvan a varázsa annak, hogy minden mástól különbözik amin dolgozom. 10 éve ismerem Ellie-t, és nagyszerű, hogy végre közösen készíthettünk valamit. A hangja igazán csodálatos.

Goulding is kedvesen nyilatkozott a duóról:

 Évek óta ismerem Markot és West, és jó ötletnek tűnt közös zenét készíteni egy olyan időszakban, amikor mindannyiunknak szüksége van táncra, és arra, hogy szabadnak érezhessük magunkat, még ha csak a saját konyhánkban is.

Ellie Goulding karrierje során eddig két Grammy-díj és egy Golden Globe jelölést, valamint két BRIT Awardsot mondhat magáénak. Emellett 18 milliós albumeladással, és 23 milliárd streammel büszkélkedhet. 2020 októberében elnyerte a Billboard Music Award-ot, a Legjobb tánczenei/elektronikus dal kategóriában, “Close To Me” című dalával. Érdekesség, hogy az egy szintén Diplo-val közös kollaboráció volt.

A Silk City Diplo és Mark Ronson formációja, mely arról a philadelphiai bisztróról kapta a nevét, ahol a két sztár először találkozott 20 évvel ezelőtt. A Silk City annak a klasszikus tánczenének a tiszteletére, megünneplésére jött létre, amely a két művészt eddigi karrierjük során inspirálta. Több évtizedes barátság után, először 2018-ban vonultak stúdióba, ahol megszületett az "Electricity" című daluk Dua Lipa vendégszereplésével. A kiadvány világszerte a slágerlisták élén volt megtalálható, és az Amerikai Egyesült Államokban, valamint az Egyesült Királyságban is platina minősítést ért el, valamint elnyerte a Grammy-díjat is a Legjobb tánczenei felvétel kategóriában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek