Starity

2021-es dekorációötletek a húsvéti időszakra

2021. február 06. 18:06   |   Szerző: Starity

Ha eddig neked is a nyuszi volt a húsvéttal kapcsolatos egyetlen dekorációs ötleted, akkor segítünk, hogy feltáruljon egy izgalmas világ. Az otthonodat persze kedves emlősök és tojások segítségével is szépítheted, de mutatunk még pár lehetőséget, amivel felfrissülhet a lakásod külleme.

hirdetés
2021-es dekorációötletek a húsvéti időszakra

Koszorúk

A művirágok önmagukban is csodaszép dekorelemek, két fontos előnnyel: nem kell őket locsolnotok és az allergiától sem fogtok szenvedni. A bézs rózsák, a fehéres és rózsaszínes bazsarózsák tökéletesen illeszkednek az évszak és az ünnep emelkedett hangulatához. Ráadásul összeállított csokrok formájában is kaphatóak, így nem adnak majd külön feladatot a készülődés mellé. A több, mint másfél méteres kúszó hortenzia nem csupán extravagáns megjelenést kölcsönöz a szobának, de segíthet a térelválasztásban, a bútorok elhelyezésében, egyes részek takarásában is. 

Továbbá előre elkészített, teljes húsvéti pompába öltöztetett koszorúk jelentik a legjobb megoldást az igazi dekorhoz. 

A húsvét megjelenítése 

Ha vannak gyerekek is a családban, akkor persze a bevezetőben megénekelt tételmondat nem igaz, hiszen nekik igenis sokat ad a nyuszi, a tojás és a tyúk jelenléte is. A legjobb családi húsvéti dekorációk tehát ezeket az elemeket sem nélkülözik.

Ennek remek kiegészítői lehetnek a különböző párnahuzatok, főként a virágos mintázat esik jól ilyen tájt a szemnek. A rózsa, a jázmin, az írisz mind csodaszép tavaszi növény, amelyekkel művirág és valódi formájában is örömmel találkozik az ember, így az otthonodban is emelni fogják a hangulatot.  

A rózsaszín, piros, bézs mellett a legtöbb hamvas szín jól mutat, így ha terítőt, függönyt, kendőket keresel, érdemes ezekben gondolkozni. Elképesztő, hogy akár egy-egy apró tárgy is mennyire meg tudja változtatni egy szoba vagy a teljes otthon feelingjét. 

Ha pedig további inspirációra volna szükséged, nézz körül az Ewalds webshopjában, ahol tengernyi dekorációs elem közül válogathatsz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek