Starity

Miley és Selena nem beszélnek Demiről

2010. november 17. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két, manapság talán leghíresebb Disney-sztár, Miley Cyrus és Selena Gomez nem hajlandó kommentálni kolléganőjük rehabra vonulását.

hirdetés
Miley és Selena nem beszélnek Demiről

Selena Gomezt a Los Angeles-i Staples Centernél kezdték el faggatni a lesifotósok Demi Lovatóról, de persze eredménytelenül; míg Miley Cyrust vásárlás közben kérdezték barátnője ügyeiről, azonban ő sem volt hajlandó egy szót sem mondani.

A Disney Channel nemrég kibocsátott egy nyilatkozatot, melyben a színésznő további szerepléséről van szó a Sonny, a sztárjelölt című sorozatban. A bemutató januárban lesz, de Lovato kisasszony állapota egyelőre nem teszi lehetővé a szereplést. Mint az a Disney nyilatkozatából kiderült, a népszerű sorozatot Demi nélkül folytatják.

Demi Lovato szóvivője mindössze annyit közölt a nyilvánossággal, hogy a színésznő olyan problémák miatt hozta meg ezt a döntést, melyek jó ideje gyötrik már.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek