Starity

Ekképpen vették át a sztárok a Grammy-díjat: Harry Styles elsírta magát, Beyoncé a legdíjazottabb lett

2021. március 15. 11:11   |   Szerző: Glamster

Nézzük a legjobb pillanatokat a díjátadásról a 63. Grammy-n: videók és fotók.

hirdetés

Ebben a cikkben most elhoztuk azokat a mesés pillanatokat, amelyben a sztárok átvették az arany Grammy szobrocskát, elismerve eddigi munkájukat.

Taylor Swift: Az év albumja

Embed from Getty Images

Taylor Swift kapta az év albumja díjat a Folklore lemezével. Olyanok ellen indult, mint Post Malone és Dua Lipa többek között.

Oh, basszus!

– fogadta örömmel az énekesnő, amikor őt szólították. Elismerésének szemmel láthatóan Post Malone is nagyon örült.

Oh, Istenem. Nagyon köszönöm a csapatomnak, (...) Joe-nak, aki mindig elsőként hallja a dalaimat. (...) De a legjobban a rajongóknak köszönöm! Örökké leköteleztek. Köszönöm az Akadémiának!

– osztotta meg Tay.

Billie Eilish: Az év felvétele

Embed from Getty Images

Az év felvétele Billie Eilish-hoz került. Az énekesnő mellett jelölt volt Beyoncé, Colors, Rockstar és DaBaby, Doja Cat, Megan Thee Stallion, Post Malone és Dua Lipa. Billie pironkodva vette át a szobrot, és beszédében kiemelte, hogy szerinte Megan érdemelte volna meg.

Ez olyan kínos! Megan, csajszi, szerintem neked kellett volna nyerni! Megérdemled, hiszen olyan éved volt, amelyet nem lehet lekörözni, és annyira szeretlek, hogy sírnom kell. Gyönyörű vagy, tehetséges és mindig szorítok neked! (...) De azért köszönöm, nagyon értékelem, köszönöm, Akadémia!

Dua Lipa: A legjobb popalbum

Embed from Getty Images

A legjobb popalbumot Dua Lipa nyerte. Justin Bieber, Harry Styles, Lady Gaga, és Taylor Swift ellen indult. Harry Styles és Taylor Swift is állva tapsolt neki.

Oh, annyira köszönöm! Őrület. A Future Nostalgia megváltoztatta az életemet. Egy dologra jöttem rá, hogy a boldogság mennyire elengedhetetlen az életünkben. Volt, hogy csak szomorú dalokat írtam. (...)

Beyoncé + Megan Thee Stallion: A legjobb rapdal

Embed from Getty Images

Legjobb rapdal Beyoncénál és Megan Thee Stallionnál kötött ki a Savage-ért. Drake, Rockstar és DaBaby, is érdekelt volt.

Először is ... (– Beyoncére mutat hitetlenkedve – a szerk). Oké, most készültem egy jegyzettel, hogy senkit ne felejtsek ki. Köszönöm Istennek, nélküle sehol nem lennék. Gratulálok minden jelöltnek, fantasztikusak vagytok. Nem tudom, mi lett volna a karanténban zene nélkül. Ah, köszönöm Beyoncénak. Ha ismersz, tudod, hogy kiskorom óta vele akartam dolgozni. (...)

– mondta Megan.

Nagyon tisztellek, örülök, hogy együtt dolgozhattunk. Köszönjük, Akadémia!

– tette hozzá Beyoncé.

Embed from Getty Images

Beyoncé ezzel a legdíjazottabb előadó lett a Grammy történelmének 27 szoborral.

Harry Styles: A legjobb popdal

YouTube

A legjobb popdalt Harry Stylesnak ítélték a Watermelon Sugar dala miatt. Taylor Swift, Billie Eilish és Dua Lipa is indult ebben a kategóriában. Harry hitetlenkedve fogadta, exe, Taylor Swift pedig állva ünnepelte a többiekkel: Billie Eilish még éljenzett is neki.

Wow, hát. Mindenkinek köszönöm, aki együtt dolgozott velem ezen a számon. Ez volt az első dal, amit megírtam az első lemezem után

– vallotta be könnyezve.

Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek. Mindegyik dal ebben a kategóriában kibaszott jó volt, szóval... hát, igen. Köszönöm. Tényleg nagyon hálás vagyok, hogy jelöltek. Szóval, nagyon köszönöm.

Talán ő lehetett a legjobban zavarban, hiszen a porondon felejtette a díjat is, és utána kellett vinni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek