Starity

Jennifer Garner: "Nagyon messze vagyok attól, hogy újraházasodjak"

2021. március 25. 10:10   |   Szerző: Four

A színésznő élvezi, hogy három gyerekével lehet, és nem akarja újra elkötelezni magát.

hirdetés

Jennifer Garner nem mostanában fog menyasszonyi ruhába bújni: a színésznő a People magazinnak elárulta, egyáltalán nem foglalkoztatja az újraházasodás gondolata.

Ez most nem az az idő. Nem akarok túlkomplikálni semmit, jól vagyok. Annyira messze vagyok az újraházasodástól... Úgy értem, mindenképpen azt gondolom, hogy nem leszek szingli örökké. De megtanultam, hogy elég erős vagyok. Jól érzem magam, amikor egyedül vagyok a házban, vagy amikor csak a gyerekek és én vagyunk. Nekem is vannak pillanataim, amikor szétesek, de leginkább azt mondanám, nagyon jól vagyok.

A színésznő 2000-től 2004-ig volt Scott Foley felesége, majd 2005-től 2015-ig Ben Affleckkel voltak házasok, három gyerekük született. Garner azért hozzátette, azok az idők viszont hiányoznak neki, amikor simán felülhetett egy repülőre és elutazhatott a világ másik végébe forgatni:

Imádok otthon lenni a gyerekeimmel, mert szerencsés vagyok, és olyan rugalmas az időbeosztásom, hogy sokat lehetek otthon. De hiányoznak a napok, amikor elutazhattam a munkám miatt, és izgatottan mondhattam: Észak-Karolinába menjek? Vagy Budapestre? Párizsba kell repülnöm? Persze! Ezeket mind megtehetem! - Úgy érzem, szívesen költöznék egyik helyről a másikra.

- mondta. 

Garner a karanténidőszak előtt John Millerrel járt, tavaly nyáron pedig Bradley Cooper társaságában kapták lencsevégre.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek