Starity

Nina Dobrevet kérdezték a Gemini Awardson

2010. november 17. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 13-án került sor Kanadában a 25. évi Gemini Awardsra. Ez Kanadában igen nagy eseménynek számít, és persze csak olyan emberek tűntek fel, akik tényleg sokat számítanak a kanadai televíziós életben.

hirdetés
Nina Dobrevet kérdezték a Gemini Awardson

A Vámpírnaplók sztárján kívül persze az ünnepségen rövid interjút készítettek sok más emberrel is, mint például a Rookie Blue szereplőivel, Grace Park-kal, vagy Melissa Girimonte-val. Nina Dobrev természetesen minden kérdésre boldogan felelt.

Ha megbocsátod nekem, kiengedem egy pillanatra a belső fangirl énem: fantasztikus vagy Katherine-ként és Elenaként egyaránt az idei szezonban, olyannyira, hogy néha emlékeztetnünk kell magunkat, ez igazából egy és ugyanaz a személy!
Nina Dobrev: Ez a cél, ez az, amit el akarunk érni. Ők két teljesen különböző ember, úgyhogy nagyon keményen kell dolgoznom, hogy biztosra menjek: teljesen különbözően járnak, máshogy beszélnek, a modoruk más... Ők két különböző elme, két külön időszakban nőttek fel, különböző környezetben, más időben, úgyhogy az egész olyan, mint egy teljesen eltérő szörnyeteg.

Mennyivel volt nagyobb kihívás az idei szezon forgatása idáig?
Nina Dobrev: Kihívás volt, de egy kellemes fajta. Sokkal többet dolgozunk, mert jelen vagyok minden jelenetben, és nem tudok aludni, mert sokszor dolgozunk éjjel is. Megvan a részemre kiszabott munka, de nagyon izgatott vagyok, és szívesen csinálom.

Nos, ez minden kétséget kizáróan kedves tőled, hogy eljöttél Kanadába megünnepelni a Degrassi 30 évét.
Nina Dobrev: Nagyon sokat jelent, hogy itt lehetek, hogy megtiszteljem ezt a műsort, ami a családom, úgyhogy szinte könyörögtem a producereknek, hogy elengedjenek ide. Ráadásul ez hétvége, ami egy pluszt jelent, mivel nem dolgozunk hétvégén

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek