Starity

Selena Gomez magyarul beszélt a talkshow-ban

2010. november 18. 14:02   |   Szerző: Kata159

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena áprilistól júniusig hazánkban tartózkodott, ahol legújabb filmjét, a Monte Carlót forgatta. Ez idő alatt sikerült egy-két kifejezést is elsajátítania magyarul.

hirdetés
Selena Gomez magyarul beszélt a talkshow-ban

A Disney Channel sztárja kedd este volt vendége George Lopez talkshow-jának. Selena Gomez beszámolt budapesti élményeiről is az itt forgatott, a Round & Round című dalához készült videójáról, és magyarul is megszólalt.

„Budapesten forgattuk a klipet, mivel épp itt csináltuk a Monte Carlo című filmet. Gondoltuk, így a legegyszerűbb, és annyira szép is a város.”

George Lopez arról is érdeklődött, mennyire más a magyar kultúra az amerikaihoz képest, sokkolta-e Selenát a különbség. A válasz egyértelmű igen volt. „A magyarok nem viselnek túl sok ruhát, mindegy, hány fok van, és szeretik a narancsárga színű hajat. Nem sértés, mert nagyon kedvesek voltak, de nekem nem lenne bátorságom ilyen színűre festeni a hajam.”

Zárásképpen a magyarországi élményeiből idézve megszólalt magyarul is a „Szeretlek” és a „Csendet, felvétel lesz!” kifejezéseket elsütve.

A beszélgetés végén előadta legújabb dalát, az A Year Without Raint is, egy kis spanyollal is megspékelve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek