Starity

Amber Stevens West második gyermekét várja

2021. június 03. 12:12   |   Szerző: Lordi Angel

Amber Stevens West és férje, Andrew J. West második gyermeküket várják. A hírt a színésznő Instagram-oldalán osztotta meg követőivel.

hirdetés

Amber Stevens West (akit leginkább a Greek c. sorozatból és a 22 Jump Street c. filmből ismerhetünk) és Andrew J. West második gyermeküket várják.

Miközben New Yorkban forgattam a Run The World-öt, egy másik projekten is dolgoztam, és november 22-én kora reggel, Andrew születésnapján megerősítettük, hogy a második próbálkozásunk is sikeres volt.

– így osztotta meg a hírt a színésznő Instagram-oldalán a követőivel.

Amber azt is leírta, hogy ő és férje adományoznak a Black Mamas Matter Alliance-nek ezzel több nőnek, különösen a színesbőrű nőknek biztosítsák a lehetőséget, hogy egészséges családot alapíthassanak.

Amber és Andrew a Greek sorozat forgatásán ismerkedtek meg, 2014-ben házasodtak össze és 2018-ban született meg első gyermekük, Ava.

A pár 2019-ben így nyilatkozott a People magazinnak:

Úgy érezzük, mintha egész életünkben arra vártunk volna, hogy találkozhassunk a lányunkkal, AvávalMár most egy új és egyedülálló szeretetet hozott az életünkbe, és már nagyon izgatottak vagyunk, hogy mit fog még mutatni és tanítani nekünk az elkövetkező években!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek