Starity

Tökéletes frizura? Ezeket tanácsolják kedvenc sztárjaink

2021. május 12. 19:07   |   

A hírességek szinte mindig ámulatba ejtő frizurával jelennek meg, nem csupán egyes eseményeken, hanem a hétköznapi lesifotókon is. Természetesen hatalmas elismerés jár a stylistoknak is, de ne feledkezzünk meg az ápolásról sem, ami ezt megelőzi!

hirdetés

A https://makeup.hu összegyűjtötte a kedvenc csillagaink leghatékonyabb tippjeit, amelyekkel könnyebb lesz a hajápolás.

Jennifer Aniston: ne fésüljünk nedves hajat

Jennifer Aniston már régóta vonzza a hollywoodi tekinteteket. Bár fürtjei nem annyira hosszúak, de nagyon sűrűek és ápoltak. Szerinte ez annak köszönhető, hogy soha nem fésüli ki a haját, amíg az nem szárad meg teljesen: a haj ilyenkor sokkal rugalmasabb és sérülékenyebb, a hajkefe vagy a fésű ágai pedig törékennyé teszik a szálakat. Arra is emlékeztet, hogy időben foglalkozzunk a hajkoronánkkal: rendszeresen végez forró olló technikával készült hajvágást, amivel kapcsolatban sokaknak vannak kétségeik, de Jennifer bátran ajánlja ezt a módszert.

Nina Dobrev: mondjunk nemet a hajszárítónak

A Vámpírnaplók főszereplője nem csupán színészi képességeivel kápráztatja el rajongóit, hanem csodálatos hajával is. A blogár származású Nina gyermekkorától kezdve ilyen fényűző szálakkal rendelkezik, de a szakma rendesen próbára tette erejét. Elismerte, hogy az ápolás ugyanannyira fontos, mint a megelőzés - gyakorlatilag teljesen kivonta a hétköznapokból a hajszárítót, hajvasalót, hajcsavarót, stb. Természetes a forgatások kivételt képeznek. Hetente háromszor mos hajat, mindig keratinos kondicionálót és marokkói olajmaszkot használ. Egyetértünk abban, hogy a hajszárítót érdemes elkerülni, viszont tudjuk, mennyire nehéz ez valójában, főként télen. Ezért mindenképp alkalmazzunk hővédő olajokat vagy spray-ket, amelyek megvédik a hajszerkezetet a forró hőmérséklet okozta károktól.

Rihanna: illatterápiás fésülés

A népszerű énekesnő születésétől fogva meglehetősen durva szálú hajjal rendelekzik, miközben a vörös szőnyegen úgy csillog, akár egy gyémánt. A díva titka az állandó hidratálás. Számára a spa-kezelések nemcsak hasznosak, hanem kellemesek is. Ha nincs idő teljesértékű öngondoskodásra, mindössze néhány perc odafigyelés is elég. Egy hagyomáyos fésűre egy kis tápláló olajat kell felvinni (Riri leggyakrabban bojtorjánt használ), majd egyszerűen átfésülni a haját. Ha nincs kéznél a legnépszerűbbnek tartott olaj, az egyszerű olívaolaj is tökéletes választás lesz. Nem ok nélkül tartja a kozmetika a szépségápolás univerzális csodatevőjének! Elterjedt, hogy az olívaolajat a kéz, az arc és a test hidratálására szánják, viszot már a kőkorszakban tudták, hogy a hajra is nagyon jó hatást gyakorol.

Blake Lively: a tökéletes frizura nem ártalmas

A Gossip Girl szépsége hajszárító és egyéb segédeszközök nélkül igyekszik elkészíteni frizuráját, például az ikonikus Blake-fürtöket, amelyek kissé kócosak, de annál formásabbak. Mint kiderült, ez mindenféle hajkárosítás nélkül jön létre. Természetes módon szárítja tincseit, feltekeri és hajtűvel rögzíti őket a hajtöveknél. A legkényelmesebb az, hogy a göndörség nagysága így egyszerűen meghatározható, ráadásul számos lehetőséget kínál - csak a fantáziánk szab határt!

Jennifer Lopez: ne hanyagoljuk el a maszkokat

Sokan azt állítják, hogy JLo valódi kincse - gyönyörű alakja és frizurája. A latin-amerikai sztár makulátlan fürtjeinek titka meglehetősen egyszerű: saját maszkokat használ. Banánt, avokádót és tojássárgáját kever össze pürés állagúra, ez pedig nagyon kedvező a szálak számára. Annak ellenére, hogy ez a maszk mindössze néhány összetevőt tartalmaz, különösen hatékony. Azért nem szabad túlzásba esni vele, hiszen a gyakori használat felboríthatja a tápanyagok egyensúlyát és a fejbőr zsírosodni kezdhet. Heti 2-3 alkalom tökéletes lesz.

Madonna: étkezzünk egészségesen

Ez a tanács minden szempontból releváns. Az énekesnő korához képest egyszerűen fantasztikusan néz ki, ami nem csupán alakjára, hanem frizurájára is vonatkozik, pedig állandó “kínzásnak” teszi ki - festés, formázás, stb. Mindenki tudja, hogy Madonna szeret jógázni, és kizárólag egészséges ételeket fogyaszt. Nem csupán kirobbanó formában van, hanem bőre is lassabban öregszik, haja pedig csak erősödik és erősödik. Mivel a hajszálaknak fehérjére, telítetlen zsírokra és szénhidrátokra van szükségük, feltétlenül kezdjük el bevezetni az étrendünkbe a húsokat, halakat, diókat, hüvelyeseket és a szóját. Fogyasszunk zöldségeket és gyümölcsöket, és ne felejtsük el a hasznos tippeket, amiket kedvenceink osztottak meg velünk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek