Starity

Rihanna szerint Justin Bieber igazán szexi

2010. november 19. 18:06   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt eddig is tudtuk, hogy a fiatal popszenzáció, Justin Bieber odavan Rihannáért. A minap találkoztak New Yorkban, majd mindkét énekes a Twitteren osztotta meg élményeit az estéről.

hirdetés
Rihanna szerint Justin Bieber igazán szexi

A kanadai sztár, Justin Bieber nem fogta vissza magát a tweetelésben, és megosztott egy képet rajongóival, amin a barbadosi énekesnővel, Rihannával látható. A szívtipró eddig is odavolt a vörös hajú énekesnőért, és többször is kijelentette, hogy szívesen járna vele, és Riri nagyon szexi csaj.

Rihanna szintén a Twitter-oldalán mesélt Bieberrel való kalandjáról, miszerint a „szemtelen” Justin megvillantotta neki a hasát egy étteremben:Justin Bieber megvillantotta a hasát egy étteremben. Wow! Neki tényleg kockás hasa van! – írta az énekesnő, majd viccelődni kezdett. – Justin-rajongók, azért ne öljetek meg, légyszi!”

Talán Kim Kardashian „esete” miatt kezdett el viccelődni, ugyanis amikor Justin feltette a Kardashian-lánnyal készült közös képét a Twitterre „Nézzétek, ő itt a barátnőm!” felirattal, félig-meddig ijesztő halálos fenyegetéseket zúdították a lányra a rajongók.

Justin egyébként az elmúlt hónapokban csak úgy falja a csajokat. Rihanna lenne a következő áldozata?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek