Starity

Ezért nem akar plasztikai műtétet Cara Delevingne

2021. június 24. 11:11   |   Szerző: Four

A modell elárulta, sokáig fontolgatta, hogy megcsináltatja a mellét és az orrát.

hirdetés

Cara Delevingne bevallotta, ő is gyakorta szenved önbizalomhiánytól, és volt idő, amikor plasztikai műtéten gondolkozott. Delevingne végül elvetette az ötletet, pedig nagyon sokáig meg akarta csináltatni a melleit:

Mélyen ered bennem ez az önbizalomhiány. Gyerekkorom óta úgy voltam vele, hogy szeretnék mellműtétet, mert a melleim egyenlőtlenek.

A modell hozzátette, egy ideig az orrműtétet is fontolgatta, de rájött, nem tudná őszintén kezelni a dolgot, ez pedig elrettentette:

Közel voltam hozzá, hogy fontolgassam, de szerencsére abban a pillanatban eszembe jutott: ha megcsináltatnám, nem biztos, hogy őszinte tudnék lenni ezzel kapcsoltban. Ez pedig probléma lenne, mert szerintem a fiatal lányoknak és fiúknak tudniuk kell, hogy vannak dolgok, amik természetes módon nem elérhetőek. Ami szomorú, hogy az emberek nem igazán mernek róla beszélni.

- mondta a Josh Smith podcastjében.

Delevingne ugyan nem zárta ki teljesen a műtétek lehetőségét, ám kijelentette, ha bevállalná, akkor utána nem tagadná le:

Nem akarnám, hogy bárki is megkérdőjelezze, megcsináltattam-e vagy sem. Nem lenne egyszerűbb, ha egyszerűen elmondanánk, hogy 'tudod mit, megcsináltattam magamon valamit'?

- jelentette ki.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek