Starity

Jared Padalecki a Twitterről tudta meg, hogy Jensen Ackles az Odaát spinoffját készíti

2021. június 25. 18:06   |   Szerző: Four

Jared és Jensen testvéreket alakítottak, ám úgy tűnik, nem mindenről tájékoztatják egymást.

hirdetés

Kellemetlen helyzetre derült fény nemrég az Odaát című produkció kapcsán. A sorozat kevesebb, mint egy éve fejeződött be 15 évad után, a szereplők pedig szívszorító búcsút vettek a hatalmas rajongói bázissal rendelkező produkciótól. 

Ám úgy tűnik, Jensen Ackles nem akarta elengedni teljesen a Winchester fiúk történetét, ugyanis feleségével együttműködve spinoffot készít a sorozatból, amelyet a CW csatornája már be is jelentett. A testvérét, Sam Winchestert alakító Jared Padaleckinek azonban nem szóltak erről, ugyanis a színész legutóbb felháborodottan közölte Acklesszel, fogalma sem volt róla, hogy új projekt készül:

Haver. Örülök neked. Bárcsak ne a Twitterről hallottam volna efelől. Izgatott vagyok, de szomorú is, hogy Sam Winchestert nem vonták bele egyáltalán. 

- írta ki Twitterre. Amikor Padalecki rajongói rákérdeztek, hogy ez az egész egy vicc-e, a színész így reagált:

Nem. Nem az. Most hallok róla először. Le vagyok taglózva.

A CW csatornája hivatalossá tette, hogy készül egy produkció "The Winchesters" néven, mely Sam és Dean előzménytörténetét mutatja be: azt, hogy a két testvér szülei hogyan határozták el, hogy megmentik a világot a démonoktól.

Ackles, aki narrátori szerepet kap a sorozatban, elárulta, hogy feleségével úgy döntöttek, mindenképpen szeretnének egy előzménytörténetet, az ötletet pedig a csatorna elé terjesztették:

Amikor Danneel és én megalapítottuk a Chaos Machine Productionst, tudtuk, hogy az első sztori, amit be akarunk mutatni, az John és Mary Winchester története - egy Supernatural eredettörténet. Mindig is úgy éreztem, hogy a karakterem, Dean, többet akart tudni a szülei kapcsolatáról. Így aztán megtetszett a gondolat, hogy ő elvisz minket egy utazásra.

- nyilatkozta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek