Starity

A napokban jelenik meg Bieber új albuma

2010. november 20. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A külföldi beliebereknek már csak napokat kell várniuk arra, hogy a kezükben tarthassák a legújabb Justin Bieber-albumot.

hirdetés
A napokban jelenik meg Bieber új albuma

A 16 éves tehetség, Justin Bieber a napokban jelenteti meg harmadik albumát, ami a My Worlds Acoustic névre hallgat. Az elnevezés korántsem meglepõ, hiszen elsõ két albuma is a My World nevet kapta. Az abumról már tudhatjuk, hogy elõzõ dalait tartalmazza akusztikus verzióban.

Bieber a napokban nyilatkozott a kedvenc általa elõadott akusztikus számról a JustJarednek: „A Pray a kedvencem az eddig felvett dalaim közül. Nagyon motiváló, és igazán megihletõ. Határozottan a szeretetre hívja fel az embrek figyelmét. Idáig a többi dal, amit felvettem nagyon más, és nagyon örülök, hogy képes vagyok arra, hogy kitörjek ebbõl a szerepbõl. Michael Jackson Man in the Mirror címû számára gondoltam, amikor ezt a dalt írtam.”


Justin kedvence, a Pray

A hivatalos dallista is előkerült már, ami pontosan 11 számot foglal magában, és sajnálatos módon – a kiadó legnagyobb veszteségére – már most letölthető illegális formában, így a bevételek terén is lehetnek gondok. A lemezt hivatalosan november 23-án helyezik ki a külföldi boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek