Starity

Úgy tűnik, Amelia Hamlin és Scott Disick szakított

2021. szeptember 06. 18:06   |   Szerző: Four

A reality-sztár és fiatal szerelme lehetséges, hogy már külön utakon jár.

hirdetés

Habár sem Scott Disick, sem Amelia Hamlin nem nyilatkozott a témával kapcsolatban - azért van pár arra utaló jel, hogy szakítottak. 

Disick korábban azért került a figyelem középpontjába, mert minden jel szerint még mindig nincs túl Kourtney Kardashianon. A reality-sztár Kourtney másik exének, Younes Bendjimának üzent felháborodottan: azt nehezményezte, hogy Kourtney és szerelme, Travis Barker Olaszországban csókolóztak. 

Lehetséges, hogy Disick napvilágra került üzenete tette be a kaput Hamlinnél, aki később kirakta, hogy barátnőivel ment szórakozni, illetve egy pólót is kiposztolt, amelynek a következő volt a felirata: "Neked nincs barátnőd?" Mindeközben Disick láthatóan unatkozott egyedül: az üres teraszáról rakott ki képet.

 

 

Disick és Hamlin fura fotói mellé csatlakozott Amelia édesanyja, Lisa Rinna is. A színésznő a Real Housewives of Beverly Hills műsorában már többször is kijelentette, nagyon nem örül neki, hogy lánya a csaknem 20 évvel idősebb Disickkel van - egy alkalommal például közölte, hogy míg egyik lányánál örülne az esküvőnek, a másik lánya esetében irtózik a lagzi gondolatától: 

Nem tudom ugyanezt mondani Amelia esetében. Nem. Miért nem lehet Harry Styles? Mi a francért Scott Disick?

- mondta. 

Scott legutóbbi botránya után Lisa ugyan nem mondott semmit, de kiposztolt egy fotót Harry Stylesról. A képet pedig sokan egyértelmű üzenetnek vették, mondván ha félig is, de teljesülhetett Lisa álma, és Amelia szakított Scott-tal. (Harry Stylesról Amelia már sajnos lecsúszott: a zenész Olivia Wilde-dal jár.)

 

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek