Starity

Vége! A Sonamoo tagjai külön utakon folytatják

2021. szeptember 28. 10:10   |   Szerző: heecasso

Euijin, Newsun és Minjae is bejelentette, hogy felbontotta a szerződését a Sonamoo menedzseléséért felelős TS Entertainmenttel.

hirdetés

Szeptember 8-ai beszámolások szerint a Sonamoo három tagja, Euijin, Newsun és Minjae a TS Entertainmenttel közös megegyezés alapján a vártnál korábban bontják fel — az eredetileg 2021 végéig szóló — szerződésüket.

A lányok Instagram profiljaikon számoltak be a hírről, s beszéltek jövőbeli terveikről.

Helló, Euijin vagyok. Jó hírekkel szerettem volna szolgálni, de sajnálom, hogy kicsit várattak magukra. Először is, sok megbánás van bennem a Sonamoo kapcsán, ahol az utóbbi hét évet eltöltöttem, de úgy döntöttem, búcsút kell intenem neki. (...) Csatlakoztam a Mellow Entertainmenthez, ahol pozitív érzésekkel és megbecsüléssel fogadtak. (...)

 — írta az énekesnő.

Másodikként Minjae erősítette meg a híreket: kifejtette, hogy hálás a rajongói támogatásért, és szomorú, amiért az I (knew it) az utolsó szerzemény, amellyel csapatszinten ki tudták szolgálni rajongóikat. Azt is megosztotta, még bizonytalan, mivel folytatja a jövőben, de gondolkodik rajta.

Tervek szerint Newsun is igyekszik majd pozitív hírekkel érkezni, s jövőbeli tevékenységeinél felhagy művésznevével: születési neve alatt, Choi Yoonsunként kíván tevékenykedni ezután.

A Sonamoo két korábbi tagja, Nahyun és Sumin már 2019 szeptemberében felbontották a szerződéseiket. Mivel ezután hivatalosan csak két tag, D.ana és High.D maradtak az együttesben, a rajongók ezt már a formáció végének tartják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek