Starity

Minden, amit Ariana Grande szépségmárkájáról tudni lehet

2021. szeptember 11. 15:03   |   Szerző: Glamster

Ezeket lehet tudni Ariana Grande hamarosan megjelenő sminkmárkájáról, a r.e.m beautyról.

hirdetés

Ariana Grande is beáll azon popdívák sorába, akik saját sminkmárkát indítanak. Komolyabban talán Rihanna kezdett foglalkozni a szépségiparral, amikor megjelent a Fenty Beauty, ám előtte is jó pár sztár kiadott sminkkollekciót. Később Selena Gomez is csatlakozott a Rare Beautyval, és mindenketten remek értékelést kaptak a termékeikre.

Most Grande elmondta, hogy nagy reményeket táplál a r.e.m beauty iránt, és nem gondolja, hogy ez bármilyen konfliktust szülne az énekesnők között.

Jó pár sminkem van a kollégáimtól, és a jövőben is fogok tőlük vásárolni, ahogyan más márkáktól is. Ez olyan, hogy a zenéjüket is hallgatom. A smink hasonlít a zenére ebben: sosem lehet belőle elég

– magyarázta az Allure magazinnak.

A rajongói már egy ideje sejtik, hogy saját márkán dolgozik. A r.e.m egyébként egyik dala után kapta a nevét, és tökéletesen illik Ariana álmodozó stílusához.

Ariana Grande sminkcsaládja egyelőre a szemekre fog fókuszálni

Grande egyelőre kifejezetten a szemekre szeretne hangsúlyt fektetni, így szemhéjfestéket, szemtust, palettákat, műszempillát és szempillaspirált várhatunk tőle első körben.

A r.e.m beauty idén ősszel érkezik, ám pontos dátum még nincs.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek