Starity

Holnap debütál SP Szólj rám című klipje

2010. november 21. 18:06   |   Szerző: Lettáz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

SP legújabb albuma, a Kölyök 22 november 30-án kerül a boltok polcaira, amelyről debütáló dalának, a Szólj Rám!-nak holnap jelenik meg a videoklipje.

hirdetés
Holnap debütál SP Szólj rám című klipje

SP egy teljes napon keresztül, majd két éjszakán át forgatta új videóját a stábbal, melynek premierje november 22-én, délután 4 óra körül lesz a Viva TV-n, az Interaktív című műsorban

„Ha magamat nem fényezni akarnám, hanem rombolni, akkor azt mondanám, hogy a dal eléggé közhelyes, de olyan dolgokról szól, amiket én mind megéltem. Konkrét sztori nincsen a dalban, ezúttal inkább a látványvilágra és a hangzásra próbáltunk odafigyelni!” – árulta el SP a Tabu Tv riporterének.

„Egy csók fog elcsattanni... nagyon izgulok már, mert nagyon távol áll tőlem, hogy ilyet csináljak idegen lányokkal! Itt egy szerepet játszunk el, tehát a csók sem egy valós valami. Van egy sztori, amit fel kell építenünk az elejétől a végéig, ennek a sztorinak pedig van egy csattanója, ami a csókon alapul és a csók miatt működik. Ez egy elengedhetetlen szál a történetben, és nem gondolom, hogy a rajongóim zokon fogják venni, főleg azért, mert nagyon jól fog kinézni képileg...” – nyilatkozta Krisztián.

Az internetre pedig felkerült egy újabb előzetes a dalból:

Ti várjátok már a klipet?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek