Starity

Hajléktalannak nézték a Nicolas Cage-et, ezért kidobták egy étteremből

2021. szeptember 28. 10:10   |   Szerző: Blarece

A színészt a hírek szerint ittas állapotban találták egy étteremben, majd a személyzet ki akarta zavarni, mert hajléktalannak nézték.

hirdetés

Az Nemzet aranya 57 éves színészét lencsevére kapták, amint éppen kikísérik a Las Vegas-i Lawry's Prime Rib nevű étteremből múlt héten.

A Mirror UK állítása szerint whiskeyt illetve tequilát fogyasztott, majd a sokadik pohár ital és feles után belekötött az étterem személyzetébe.

Nicolas-t a szemtanúk leopárdmintás nadrágban és papucsban látták, ahogyan egy kanapén ülve szenvedett a szandálja felvételével. Azt nem tudni, miért vette le a cipőjét.

Azután pedig, felkelt és elkezdett cirkuszolni az étteremben levő emberekkel és kiabálva próbált meg verekedést, illetve veszekedést szítani a személyzettel. Amint megelégelték a színész viselkedését, kitessékelték onnan. Mindezek után megpróbált visszajutni a helységbe, de az egyik női alkalmazott próbálta megállítani szeptember 13-án, jelenti a The Sun.

Az egyik forrás így írta le a történteket:

Abban a bárban voltunk, a Lawry's-ban,amikor észrevettünk egy hajléktalan embert teljesen részegen és tántorogva. Legnagyobb meglepetésünkre Nicolas Cage volt az. Totálisan öntudatán kívül volt, és kisebb veszekedéseket próbált létrehozni az alkalmazottakkal.

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek