Starity

Hero Fiennes Tiffin korábban összefutott a Miután-könyveket inspiráló Harry Stylesszal - így reagált az énekes

2021. október 01. 20:08   |   Szerző: Four

A színész összefutott azzal, aki filmbeli karakterét eredetileg inspirálta.

hirdetés

Érdekes találkozásban volt része pár éve Hero Fiennes Tiffinnek: a színész nem mással, mint Harry Stylesszal futott össze, akiről a Miután-történetek szerzője, Anna Todd, Hardin karakterét mintázta. 

Styles és Fiennes Tiffin a 2019-es Met-gálán futott össze, és Hero szerint Styles tudta, hogy róla mintázták a karaktert:

Kezet fogtunk, és volt egyfajta dolog. Nem volt lehetőségünk beszélgetni, mert a bejáratnál álltunk és sokan voltak, de azt hiszem, volt valami a szemünkben, mindketten tudtuk. Volt egy mindenttudó tekintet. Nem beszéltem vele részletesen [a filmekről]. Remélem egyszer sor kerül rá.

- mondta. 

Hero hozzátette, bár a karaktert eredetileg a One Direction tagja inspirálta, a történet maga annyira megihlette őt, hogy ez számára önmagában elég volt:

Harry Styles és a One Direction az inspiráció, de Anna írt egy csodálatos, őrült világot, amelynek nincs szüksége több inspirációra, mert a karakterek annyira egészek. Mire végigértünk a könyvön és a forgatókönyvön, nem kellett Hardin karakteréhez külső inspirációt vennem tőle [Stylestól]. 

 

 

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek