Starity

Bátran vetkőzött Tilla!

2010. november 22. 17:05   |   Szerző: TVDfan_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tilla jótékony cél érdekében bármit elvállal, ezért aztán nem okozott gondot neki az sem, hogy ledobja ruháit.

hirdetés
Bátran vetkőzött Tilla!

Tilla tökös pasi, ezt elég meggyőzően bizonyította a 38 éves műsorvezető, amikor a közelmúltban szemrebbenés nélkül vetkőzött anyaszült meztelenre egy, a nők egyenjogúságáért küzdő kampány érdekében.

A Megasztár közkedvelt műsorvezetője kétségkívül sokakat meglepett, amikor elfogadta a szokványosnak korántsem mondható felkérést: pucéran kellett ugyanis pózolnia, miközben a világhírű filozófus, Heller Ágnes takarta el férfiasságát egyik könyvével!

Till Attila elárulta, hogy mivel mindig eseményszámba megy, ha valaki ledobja a ruháit, előbb megkérdezte feleségét, mit is szól az ötlethez, ő pedig rábízta a döntést.

A jó cél érdekében Tilla bármit hajlandó megtenni, így készülhettek el az egyértelműen figyelemfelkeltő fotók.

A kampány célja mellesleg az, hogy több hölgy legyen a Parlamentben, mivel az országházban jelenleg mindössze kilenc százalék a női képviselők aránya, ezzel az eredménnyel pedig Európában az utolsó előtti helyen állunk – derült ki az Aktív adásából.

Ahhoz azonban, hogy megváltozzon a helyzet, népszavazásra van szükség, ehhez előbb pedig kétszázezer aláírást kell összegyűjteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek