Starity

Sofia Carson megmutatta szépségrutinját

2021. október 15. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő a Vogue videójában mutatta meg, hogyan készíti el nude sminkjét.

hirdetés

Sofia Carson a Vogue már ismert makeup-sorozatának következő videójában mutatta meg, hogyan készíti el "nude" sminkjét. A színésznő az arctisztítást és a smink előkészítését követően színezett hidratálót kent fel, és elárulta, édesanyjával és testvérével mindhárman egyforma kozmetikumokat használnak. 

Carson hozzátette, inkább a matt sminkeket részesíti előnyben, illetve azt is elárulta, hogy mindig is dúsabb szemöldöke volt, de édesanyja sosem engedte nagyon kiszedni, még akkor sem, amikor inkább a vékonyabb szemöldök volt a divat. 

Sofia a narancsos-barnás rúzs(ok) mellé egy hasonló színárnyalatú arcpirosítót kent fel a szemhéjára, majd következett a műszempilla, amelyet elmondása szerint már egy mozgó autóban is képes magára applikálni. A színésznő jellegzetes oldalt elválasztott haját egyébként Audrey Hepburn inspirálta, akire szépségápolás és színészet tekintetében is nagyon felnéz a híresség.

Sofia parfüm nélkül sosem lép ki az utcára: elmondása szerint nagymamája mindig imádott illatszereket ajándékozni neki és a testvérének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek