Starity

Milyen órák divatosak épp?

2021. október 26. 18:06   |   

A karóra örök érvényű kiegészítő: olyan, mint egy ékszer, ami magára vonja a figyelmet, még akkor is, ha igazából csak egy részletről van szó. Természetes, hogy a divat az órákra is hat, évről évre változik, hogy milyet szeretünk viselni, mi számít trendinek – amellett, hogy természetesen vannak örök darabok is.

hirdetés
Milyen órák divatosak épp?

Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy karóra egy bizonyos szinten státuszszimbólum, ezért a minőségre is fontos hangsúlyt fektetni, nem csak a designra. Az igazán jó óra egyszerre színvonalas és divatos – na persze mindenkinek más az, amit szívesen visel. Éppen ezért, a trend elég széleskörű: sokféle karóra belefér, így mindenki megtalálhatja azt, ami ideális a stílusához.

Milyen órát érdemes mostanság venni?

Ahogy már említettük, mindenkinek mást jelenthet az ideális karóra, de azért megpróbáltuk összeszedni, hogy mik divatosak 2021-ben.

A megunhatatlan fekete

A fekete a ruhák közt is klasszikus, miért lenne ez másképp az órák terén? Egy letisztult, fekete bőrszíjjal rendelkező karóra valódi jolly joker, bármihez illik, sokoldalúan ki tudod használni. Egy visszafogott kosztüm, egy csinos estélyi mellé és ideális, de nem túl sok a hétköznapokban sem, például ha dolgozni mész.

A számlap persze lehet nagyon különböző a fekete szíjhoz: bármilyen színű és díszítésű előfordulhat. Az biztos, hogy ez a részlet is nagyon sokat befolyásol az óra kinézetén, lehet kicsit extrémebb, vagy nagyon visszafogott, elegáns is. A méret ugyanígy számít: a nagyobb órák, szélesebb szíjjal feltűnőbbek, míg a vékonyak inkább kifinomultak.

Élénk színek

Az előzőnek némileg ellentmond, hogy órák terén is nagyon menők az élénk színek – de ki mondta, hogy a divatba nem férnek bele teljesen ellentétes irányok?

Főleg informális alkalmakra tökéletesek a vidám, élénk árnyalatú karórák, amik szuperül feldobják a megjelenésedet a mindennapokban! lehet a rózsaszíntől kezdve az élénkzöldön át bármilyen szín, ami jól áll neked és szívesen viseled magadon. Sőt, ha az óra minőségi, a stílusa visszafogott, a színe pedig összhangban van a ruháddal, akár komolyabb alkalmakra is viselhetsz ilyet!

Amire érdemes figyelni, amikor választasz, hogy ne önmagában nézd az órát: mindig olyan színű szíj mellett tedd le a voksodat, amit be tudsz illeszteni a ruhatáradba, és hozzád is illik. Plusz tipp: nagyon népszerűek a cserélhető szíjú órák – így ugyanazt az órát viselheted más és más öltözékekhez!

Elegáns okosórák

Az okosórát számos funkciója és praktikuma miatt sokan szeretik, de ha rágondolunk, valljuk be, nem egy elegáns karóra jut eszünkbe, sokkal inkább egy sportos valami. Pedig a modern okosórák tervezésekor már kifejezetten figyelnek arra, hogy bárhol megállják a helyüket a készülékek, ezért kimondottan csinos, letisztult kivitelben is kaphatók.

Ha tehát éppen óravásárlás előtt állsz, érdemes az okosórákat is alaposan megnézned, mert könnyen találhatsz olyat, amit bármihez viselhetsz!

Az óra legalább olyan fontos kiegészítő, mint a táska, a cipő vagy az ékszerek. Válaszd ki nagy körültekintéssel, hogy mindig a legtöbbet hozhasd ki magadból!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat óra karóra
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek