Starity

Hailey Bieber hamar eldöntötte, hogy bármi történjék, Justinnal marad

2021. november 01. 17:05   |   Szerző: Four

A modell podcastben árulta el, hogy milyen komoly elhatározásra jutott kapcsolatuk elején.

hirdetés

Hailey és Justin Bieber az In Good Faith with Chelsea & Judah Smith podcastben mesélt arról, hogy bár nagyon fiatalon kötötték össze életüket, a döntésük nem volt olyan zökkenőmentes. 

2018-ban tartották meg első esküvőjüket, ám Justin elmondása szerint ekkor a mentális problémáin sokat kellett még dolgoznia. 

Rájöttem, hogy gyógyulásra van szükségem annak érdekében, hogy egy egészséges komoly kapcsolatban élhessek, mert sok traumán voltam túl és sok sebet szereztem. Így aztán elköteleztem magam, hogy dolgozni fogok ezeken és meggyógyulok.

- mondta Justin, aki 2019-ben terápiás segítséget vett igénybe ennek érdekében.

Szerencsére Hailey elfogadott engem úgy, ahogy vagyok. Még amikor összeházasodtunk, akkor is elég sok sérülés és fájdalom volt bennem, amin dolgoznom kellett, de te mindezek ellenére láttad a szívem.

- mondta feleségének az énekes.

Hailey erre az időszakra úgy emlékszik vissza, hogy már nagyon hamar eldöntötte magában, hogy számára Justin az igazi:

Elfogadtam a helyzetet, hoztam egy döntést. Pontosan tudtam, hogy nagyon hosszú ideje szeretem ezt az embert, és nem akarom veszni hagyni őt. Nem tettem volna meg vele. Képzeljétek el, milyen lenne, ha élete egyik legrosszabb időszakában hagynátok ott egy embert. Én nem ilyen vagyok. Így aztán eldöntöttem, hogy vele maradok, bármi is történjék.

- mesélte Hailey.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek