Starity

Meghan Markle anno álruhában bulizott Harry herceggel

2021. november 18. 19:07   |   Szerző: Four

A híresség Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában mesélt a korábbi esetről.

hirdetés

Mint ahogy korábban írtuk, Meghan Markle volt Ellen DeGeneres műsorának meglepetésvendége, a beszélgetés során többek között azt is elárulta, hogy régi autója milyen kihívásokkal járt.

Markle emellett azt az esetet is elmesélte, amikor Harry herceggel 2016-ban álruhában mentek bulizni. Ekkor még nem vállalták fel nyilvánosan a kapcsolatukat, így aztán amennyire lehetett, szerettek volna elvegyülni a tömegben.

A herceg az unokatestvérével, Eugénia hercegnővel és annak szerelmével együt utazott Torontóba (Meghan akkoriban ott lakott), és végül a két pár közösen indult el egy Halloween-buliba:

Mind a négyen Halloween-jelmezekben osontunk ki, hogy legyen még egy utolsó bulis éjszakánk, mielőtt kiderült volna a kapcsolatunk.

Markle szerint a buli témája poszt-apokaliptikus volt, ezért aztán "nagyon bizarr" jelmezekben jelentek meg és felismerhetetlenek voltak.

A párról egyébként korábban már kiderült egy hasonló sztori: a kapcsolatuk elején karácsonyfát vásároltak Londonban, és valaki le is fotózta őket, de végül a képek nem lettek nyilvánosak.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek