Starity

Kim Kardashian minél előbb válna, de Kanye West lassítja a procedúrát

2021. december 14. 20:08   |   Szerző: Four

A reality-sztár hiába szeretne minél előbb elválni, Kanye West nem adja magát olyan könnyen.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Kim Kardashian egyre jobban szeretné sürgetni a válási procedúrát, még úgy is, hogy Kanye West szinte minden nap könyörög neki, hogy térjen vissza hozzá. 

A hivatalos dokumentumok szerint Kardashian és az ügyvédje próbálták elérni, hogy gyors és baráti módon haladjon a válás, ám Kanye nem reagált a megkeresésükre.

(...) Nem kérdés, hogy a házasság többé nem életképes. Kardashiannak nem áll szándékában kibékülni Westtel, és szeretné, ha véget érne a házasságuk. Összeegyeztethetetlen különbségek vezettek ahhoz, hogy a házasság végérvényesen tönkremenjen, és nincs lehetőség rá, hogy megmentsék a házasságot tanácsadással vagy egyéb módszerekkel. (...)

- olvasható a hivatalos dokumentumokban.

Feloldhatatlan különbségek voltak és vannak köztem és West között, ennek okán pedig a házasságunk helyrehozhatatlan. Jelenleg nincs értelme sem tanácsadásnak, sem békítő kezdeményezésnek. West és én mindketten megérdemeljük az esélyt, hogy új életet kezdjünk. Ennek okán kérem, hogy érvényesítsék a beadványomat a házasság megszüntetéséért.

- nyilatkozta Kardashian a kérvényében. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek