Starity

Bella és Gigi Hadid testvéri kapcsolata csak szorosabbá vált a Zayn-botrány óta

2021. december 19. 05:05   |   Szerző: Four

Bella mindig ott volt Gigi mellett, amikor a modellnek támogatásra volt szüksége.

hirdetés

Gigi és Bella Hadid a bajban is kitartanak egymás mellett: a két modell testvéri kapcsolata csak szorosabb lett a Zayn Malik-botrány óta. A Hadid lányok ismerőse szerint Bella kiállt Gigi mellett, annak ellenére, hogy a családban voltak ellentétek a zenész viselkedése miatt. 

Gigi és Bella csak még jobb kapcsolatba került Zayn és Yolanda incidense óta. Bella [Gigi] pártját fogta, amikor a családban ellentétek voltak a szituáció miatt. Gigi leszámolt Zaynnel, ő egy elég privát ember, és Bella mindig támogatta őt. Az egész családnak nehéz ez a helyzet, mert mind közel állnak egymáshoz. [Giginek] Yolanda az édesanyja, ugyanakkor Zayn a gyermeke apja - annak ellenére, hogy a szerelmi kapcsolatuk véget ért. Nem egyszerű most Giginek, sok feszültséget okozott ez a családi kapcsolatokban.

- mesélte az illető. 

Malik és Yolanda között korábban akkora vita alakult ki, hogy tettlegességig fajult a dolog: többrendbeli zaklatás miatt később vádat emeltek Zayn ellen. Azóta úgy tűnik, bár Gigi szakított Zaynnel, az édesanyjával is voltak nézeteltérései az ügy kapcsán.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek