Starity

Jacob Elordi az Eufória-beli karakteréről, Nate-ről: "Fogalma sincs róla, mi a szerelem"

2022. január 19. 05:05   |   Szerző: Four

A színész alakítja Nate-et az Eufória című sorozatban, most hosszan mesélt róla.

hirdetés

A cikk spoilert tartalmaz!

 

Jacob Elordi az Eufória című sorozat második évadának megjelenése kapcsán hosszan mesélt karaktere, Nate motivációjáról illetve a Sydney Sweeney-vel való közös munkáról. A két színész karaktere, Nate és Cassie között ugyanis szerelmi szál bontakozik ki, amely még tovább bonyolítja a történetet.

Az első évadban semmi közünk nem volt egymáshoz [Sydney-vel], szóval nem is dolgoztam vele. De kreatív szempontból ebben az évadban egy kicsit mi lettünk Bonnie és Clyde. Minden alkalommal, amikor forgattam, vele voltam és fordítva. Sydney nagyon jó abban, amit csinál, nagyszerű volt minden alkalommal a közös munka vele. Minden egyes jelenetben teli találat, de tényleg. A Nate és Cassie-szálat majdnem úgy kezeltem, mintha egy romantikus filmet forgatnék. Valami másnak kellett látszódnia a szemeimben, amikor ránéztem. 

- mesélte Elordi, aki Nate korábbi szerelméről, Maddyről is beszélt:

Amikor az előző évadban Alexával forgattam [Alexa Demie-vel], minden drámai volt. Minden helyzet harcos volt, feszült, mindenért aggódni kellett. Sydney-vel (...) ez az évad a szerelemről szólt. Mintha egy teljesen másik filmben lettem volna, úgy próbáltam játszani.

Aztán kitért arra, hogyan gondolkodhat Nate a szerelemről:

Szerintem Nate próbálja meggyőzni magát, hogy: "ez a megfelelő dolog számomra. Ez egy rendes lány, szerelmes belém. Teljes kontrollom van felette. Valószínűleg ilyen lehet a szerelem." - Mert ő ezt csinálja. Szerintem egész idő alatt fogalma sincs róla, mi a szerelem. Nem szereti sem az anyja, sem az apja, sem a kortársai. Nincs semmilyen elképzelése arról, milyen lehet a szerelem. Így aztán megpróbál mindent annak érdekében, hogy megértse.

- nyilatkozta Elordi az Entertainment Weeklynek.

 

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek