Starity

Adele utolsó pillanatban mondta le koncertjeit - ez állhat a döntése mögött

2022. január 28. 06:06   |   Szerző: Four

Az énekesnő 24 órával a koncert előtt mondta le egyik fellépését, sokan szerelmi válságra gyanakodnak.

hirdetés

Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy Adele 24 órával a Las Vegas-i koncertsorozata előtt lemondta az összes fellépését - most azonban több dolog is kiderült a koncertet megelőző időszakról. 

Az énekesnő videóban, a könnyeivel küszködve mondta el rajongóinak, hogy hiába próbáltak megtenni mindent a kollégáival, kicsúsztak az időből és nem tudták megfelelően összeállítani a műsort - a csapatának fele koronavírussal küzd, és több szállítmányuk sem érkezett meg, így bár borzasztóan szégyelli magát, de le kell mondania a koncerteket.

A Page Six informátora szerint azonban nem csak ez áll a dolgok hátterében: a szerelmi válság is szóba kerülhetett.

Adele egy teljes próbát sem tudott végigcsinálni a múlt hónapban. Folyamatosan Rich-csel [Rich Paul, az énekesnő szerelme] beszélt telefonon, sokszor kiabált és sírt. (...) Alig gyakorolt, mert mindig egy érzelmi párbaj kellős közepén volt.

- mondta az illető.

Vannak pletykák, amelyek szerint Adele kapcsolata miatt volt a feszültség. Úgy hallottam, ez okozta benne azt, hogy nem érezte magát elég magabiztosnak, és nem tudott előrelépni. Nem tudsz koncentrálni, amikor a fejedben nincsenek helyén a dogok.

- mondta Scott Roeben Las Vegas-i újságíró.

Az énekesnő állítólag a koncertsorozat lemondása után azonnal Los Angelesbe, Rich Paul otthonába utazott.

Roeben szerint az is megnehezítette a koncertek összeállítását, hogy Adele és csapata ki akarták cserélni a koncertterem teljes hangberendezését egy új, modernebb verzióra, az ehhez szükséges munkálatok viszont lassították a folyamatokat. Emellett állítólag Esmeralda Devlin díszlettervezővel is többször csúnyán összeveszett a terem berendezésével kapcsolatban.

Habár Adele a videóban kijelentette, hogy a koncertek új dátumot fognak kapni, a Caesars Palace, ahol a fellépések lettek volna, így is pórul járt. 

A Caesars számára ez nagy anyagi kárt okozott, és a PR borzasztó volt. Még több alkalmazottat vettek fel az éttermekbe, több krupiét foglalkoztattak az asztaloknál. Az emberek sok pénzt költeni jönnek Vegasba, és ez a nagy gépezet az ő [Adele] megjelenésétől függött.

- mondta Roeben.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek