Starity

Aaron Rodgers köszönetet mondott Shailene Woodley-nak a szerelmükért

2022. február 22. 22:10   |   Szerző: Four

A sportoló a színésznő mellett csapattársainak is megköszönte a támogatást.

hirdetés

Nemrég írtuk meg, hogy Shailene Woodley és Aaron Rodgers felbontotta eljegyzését. Eddig egyik fél sem nyilatkozott az esetről, most azonban a sportoló Instagramon írta meg érzéseit a színésznővel kapcsolatban. Rodgers egy idézettel kezdte a posztot, mely szerint "A hála bor a lélek számára. Hajrá. Részegedj le."

Majd így kezdte:

Itt egy kis... hétfő esti hálaadás néhány hihetetlenül különleges emberért az életemben, egy pár fotóval a csodálatos tavalyi évről.

Rodgers először Woodley-nak mondott köszönetet:

Köszönöm, hogy udvarolhattam neked az első pár hónapban miután találkoztunk, és végre hagytad, hogy felzárkózhassak hozzád és része legyek az életednek. Köszönöm, hogy mindig mellettem voltál, a hihetetlen kedvességedet, és hogy megmutattad, mi az a feltétel nélküli szeretet. Szeretlek, és hálás vagyok neked.

- jelentette ki, majd a poszt további részében csapattársait dicsérte:

A volt és jelenlegi csapattársaimnak: ti vagytok a hab annak a csodálatos tortának a tetején, amelyet a munkánknak, a futballnak nevezünk. (...) Nagyon hálás vagyok, hogy szerepet játszottatok abban, hogy az életem jobbá váljon. Szeretlek titeket srácok, és féltve őrzöm a közös emlékeinket.

A búcsúzkodós hangulatú poszt után sok rajongóban felmerült, hogy a sportoló így akar utalni arra, hogy visszavonul. Illetve egyesek szerint az is lehetséges, hogy Rodgers és Woodley még mindig egy pár - és a férfi ezzel a poszttal igazából a szerelmét vallotta meg a színésznő iránt.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek