Starity

A teltházas Müpa-koncert közben kérte meg zenésztársa kezét

2022. március 09. 08:08   |   Szerző: Freeze

Vasárnap este adott teltházas előadást az idén 4 éves Dánielfy Gergő és az Utazók Budapesten a Müpa Fesztivál Színházában. Gergő és zenekara ‘Nálad hagytam magam’ című estjén keveredett két Gergő számára fontos világ, a színház és a zene.

hirdetés

Fotó: © Nagy Attila / Müpa

De nem csak ezért volt emlékezetes az este az ott lévők számára, hanem a különleges koncertet egy nem várt lánykérés koronázta meg. Csikós Nándor a zenekar billentyűse és Frank Noémi a produkció egyik vokalistája egy párt alkotnak már évek óta, így Nándi titokban kitervelte és megszervezte Noémi tudta nélkül az akciót, hogy az amúgy is romantikus estén fogja megkérni barátnője és egyben zenésztársa kezét.

A fiatal vőlegénynek nem véletlenül esett a választása erre az eseményre, hiszen több szálon is kapcsolódnak párjával a Müpához.

Noémivel zenészként mindkettőnk számára egyértelművé vált már kicsi korunktól fogva, hogy a Müpa bármelyik színpadán állni megtiszteltetés és egy beteljesült álom lenne. Amikor megtudtuk, hogy fellépünk március 6-án a Fesztivál Színházban nagyon bezsongtunk. Egyébként Noémi építészmérnök és a kedvenc épülete a Müpa, így adta magát a dolog, de szerintem ő azért meglepődött mikor megfordult. Mindenesetre nagy kő esett le a szívemről, amikor igent mondott (nevet).

– árulta el Csikós Nándor, a friss vőlegény.

Fotó: © Nagy Attila / Müpa

Az estén ott voltak a családtagok, barátok is egy sorban, akiknek nagy része szintén nem tudott előre a lánykérésről.

Két Ízben is iszonyú hálás vagyok a csapatnak. Egyrészt a közös zenélésért, ami életem eddigi legnagyobb koncertélménye volt, egy olyan helyen, ahova valószínűleg sose jutottam volna el az Utazók nélkül. Másrészt a lánykérésért, ami ahogy hallottam erősen csapatmunka volt (nevet)... Nekem, és a harmadik sorban űlő Csikós-Frank konglomerációnak tuti felejthetetlen volt a tegnap esti koncert

– tette hozzá nevetve az ifjú menyasszony, Frank Noémi.

A csapat nem pihen sokat az események után sem, mert tavaszi lemezbemutató turnéra indulnak március 11-én Zalaegerszegen. Az ifjú pár pedig következőleg május 7-én lesz újra együtt a színpadon az Akvárium kis hallban a zenekar 3. nagylemezének (Szimpla Vágyak) hivatalos lemezbemutatóján.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek