Starity

Katie Cassidy és a torta esete Budapesten

2010. november 26. 15:03   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő – aki idén nyáron Magyarországon forgatott – a Lopez Tonightban több kínos sztoriról is beszámol, amik az utóbbi időben történtek vele.

hirdetés
Katie Cassidy és a torta esete Budapesten

Katie Cassidy George Lopez műsorában adott interjút, ahol  kínos sztorikról mesélt. Budapestről, Leighton Meesterről és a jógáról is szó esett. Érdekesség, hogy a Gossip Girl aktuális „főgonosza” magyarosan ejti Budapestet, tehát s-sel és nem sz-szel, ami különös, mert általában a külföldiek tipikusan „Budapesztként” mondják.

„Szeretek egészségesen étkezni, és pont mielőtt Budapestre érkeztem, azelőtt hat hónappal kezdtem el kísérletezgetni a vegetáriánus-étrenddel. Egy nap a forgatáson a rendező odajött hozzám, és azt kérdezte »Mit szólnál egy kis tortához? Tudnál tortát enni ebben a jelenetben?«, én pedig mondtam, hogy »Rendben, vicces lenne, ha a karakterem tortával tömné magát abban a jelenetben«. Az volt a baj, hogy kissé megkésve jöttem rá, hogy ezt a jelenetet körülbelül 15 órán át forgattuk, és ezalatt két egész tortát megettem egymagam. Higgy nekem, hónapokig tartó vega étrend után, ennyi tortát bekajálni...”

Katie azt is elmesélte, hogy pár hete kolléganőjével, Leighton Meesterrel voltak jógaórán, mikor is az a kellemetlen helyzet állt elő, hogy az előttük nyújtózkodó nő a beállt, koncentrált csönd kellős közepén szellentett. Katie és Leighton alig bírták ki nevetés nélkül.

Katie szerint ő borzasztóan szerencsétlen, amikor repülésről és utazásról van szó: cipőiből kilépve előadta, milyen, mikor a reptéren fut, mert késében van.

Az utóbbi napokban az is kiderült, hogy a már említett Monte Carlo című film a tervezett februári időpont helyett július elején kerül majd a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek