Starity

A holdkő ásvány hatásaiból elsősorban a hölgyek profitálhatnak

2022. március 09. 15:03   |   

A holdkő ásvány hatása, illetve annak kiaknázása elsősorban a szebbik nem képviselőinek lehet érdekes. A holdkövet ugyanis kifejezetten feminin ásványként tartják számon, a nőiesség egyik szimbóluma is.

hirdetés
A holdkő ásvány hatásaiból elsősorban a hölgyek profitálhatnak

A Nő egész életét végig kíséri

A holdkő ásvány hatásai nem kötöttek életkorhoz. A csodaszép kő a hölgyek hű társának bizonyul, legyen szó a menstruáció okozta panaszok enyhítéséről, a termékenység fokozásáról vagy a változókorral járó megpróbáltatásokkal szemben folytatott küzdelemről.

Szoros kapcsolatban a hormonháztartással

Mivel a holdkő ásvány hatása szoros kapcsolatban van a hormonháztartással, sokan úgy vélik, az egyéb hormonális okokra visszavezethető problémákra is megoldást nyújthat – például a drasztikus hajhullás esetén. Ez utóbbi problémával nem kizárólag a hölgyek küzdenek, de az erősebbik nem képviselői is. Bár a holdkő minden ízében feminin ásvány, az urak is élhetnek a jótékony befolyásával, többek között az említett hajveszteség esetén.

A holdkő ásvány hatása a terhesség 9 hónapja alatt

A holdkőből készített ékszerek nem csupán a termékenység fokozásában játszhatnak nagy szerepet, de segíthetnek megküzdeni a várandóság során tapasztalt nehézségekkel is, sőt, magát a szülést is megkönnyíthetik. A tapasztalatok azt mutatják, a holdkő a szülés után sem „hagyja” magukra a nőket – segít minél hamarabb helyreállítani a hormonháztartást.

Az a bizonyos női megérzés

A hétköznapokban számtalanszor hallhatunk a titokzatos női megérzésről, amelyről ugyan senki sem tud konkrétumokban nyilatkozni, mégis sokszor bebizonyosodik annak léte. A holdkő erősítheti ezt a már-már mágikus intuíciót, amely bizony nagyon is jól jöhet a hétköznapok során.

Az álmatlanság ellen is hatásos

Azok, akik hisznek az ásványok erejében, úgy vélik, a holdkő közvetlen kapcsolatban van a névadójával, a Holddal. Ennek a kapcsolatnak köszönhetően az ásvány a tipikusan újholdkor tapasztalt álmatlanság és feszültség kezelésére is bevethető. Sőt, az ásvány azoknak is enyhülést hozhat, akik már régóta próbálják – mindezidáig eredménytelenül - felvenni a kesztyűt a roppant kellemetlen rendellenességgel, az alvajárással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek