Starity

Robert Pattinson szerint Jamie Dornan szánalomból hívta bulizni - így reagált a színész

2022. március 16. 01:01   |   Szerző: Four

A színészek egy időben együtt laktak, Pattinson egy régi eseten viccelődött.

hirdetés

Jamie Dornan hozzászólt Robert Pattinson kijelentéséhez, amely arra utalt, hogy Dornan és a barátai szánalomból hívták el őt bulizni, amikor fiatalabbak voltak.

Az emlék még a színészek karrierjének legelejére tehető, amikor Jamie Dornan, Andrew Garfield, Charlie Cox és Eddie Redmayne egy házban Robert Pattinsonnal, ám a színészt elmondása szerint mellékesnek tartották.

Pattinson a The Batman premierjén így nyilatkozott:

Mind szobatársak voltak, és én voltam az utolsó, akit meghívtak. Utógondolatként hívtak meg. Mint amikor egy szelet pizza marad, és én azt kérdezem: maradt még nekem?

- mesélte.

Dornan azonban cáfolta a dolgot, sőt, szerinte inkább attól tartottak, hogy a csapatuk már nem elég menő az akkor hozzájuk képest befutott Pattinsonnak:

Hogy szánalomból hívtuk meg? Nem. Rob esetében mindig azt gondoltam, hogy korábban sikeres lett, szóval mi azon gondolkoztunk, hogy beleillik-e egyáltalán még a csapatunkba. Mert nekünk nem volt annyi munkánk, ő pedig mindig dolgozott. A Twilight után hirtelen egy másik dimenzióba került. Mi még nem kaptunk annyi szerepet, aztán lassan egyre több munkánk lett. Te jó ég, régóta ismerjük egymást.

- mondta. 

Dornan egy másik interjúban így mesélt kollégájáról:

Sosem hagytuk otthon őt. Miért tettük volna? Ő volt a jóképű, ő segített, hogy bekerüljünk mindenhová. Mindannyiunkra felhívta a figyelmet. Az elején hozzánk képest már túl sikeres volt.

- jelentette ki.

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek