Starity

Kitálalt Gwyneth Paltrow volt munkatársa: elege lett a tisztítókúrákból

2022. március 23. 20:08   |   Szerző: Four

Elise Loehnen hét évig dolgozott együtt a színésznővel, de már nem tagja a Goop-csoportnak.

hirdetés

Gwyneth Paltrow egykori munkatársa, a színésznő által alapított Goop nevű életmód-vállalkozás egyik vezető tagja, Elise Loehnen többé már nem dolgozik a brandnél. 

Loehnen hét év után, 2020-ban hagyta ott a céget mondván egy új könyvön dolgozik - ám az utóbbi videói alapján nem csak ez lehetett az oka. 

Loehnen nemrég Instagramra posztolt egy videót, amelyben elárulta, hogy amint otthagyta a Goopot, megfogadta, hogy soha többé nem vág bele semmilyen tisztítókúrába (amely egyébként Paltrow egyik vesszőparipája több más diétával együtt), illetve kijelentette, hogy a wellnesskultúra igen toxikus tud lenni, az ő testképét például rendesen összerombolta.

Amikor otthagytam a Goopot, megfogadtam, hogy több tisztítókúrát nem csinálok. Teljes lázadásba kezdtem, ami jó szórakozás volt, és egyértelműen egészséges, ha azt vesszük, hogy elengedtem azokat az elvárásokat, hogy a 42 éves testemnek hogyan kellene kinéznie két gyerek után. Fel kellett hagynom azzal a szokással, hogy kritikus vagyok és büntetem magam. Többé már nem mértem a testsúlyomat.

- írta Elise, majd hozzátette, hogy végül mégis belevágott egy pár napos tisztítókúrába, de sokkal lazábban fogta fel, mint korábban. 

Most már nem büntetem magam, ha ételről van szó, és nem erőszakolom magam egy bizonyos súly alá, ha a testem nem akarja. Őszintén szólva nincs hozzá se kedvem, se energiám. (De ami még fontosabb, hogy rájöttem, szeretem a testem és hálás vagyok érte.) Remélhetőleg megtörtem a régi körforgást.

- írta. 

Elise mellett egyébként korábban, 2019-ben tömegesen felmondtak Gwyneth cégénél, több volt alkalmazott szerint ugyanis toxikus volt a munkakörnyezet, alacsony fizetést kaptak és a menedzsment félelemkeltésre alapozta a stratégiáját.

A wellness-birodalom állítólag körülbelül 140 alkalmazottat veszített így, a felét a korábbi láétszámnak. 

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek