Starity

Maluma kijelentette, nem biztos, hogy valaha meg fog házasodni

2022. március 24. 21:09   |   Szerző: Four

Az énekes elárulta, most nincs nála terítéken a házasodás témája, mert mást tart fontosnak.

hirdetés

Maluma nemrég kijelentette, mostanában biztos nem fogja kimondani a boldogító igent - de az is lehet, hogy erre soha nem kerül sor:

Nem tudom, hogy meg akarok-e házasodni. Természetesen akarok családot, mindig arról álmodtam, hogy lesznek gyerekeim. De nem tudom, hogy valaha megházasodom-e. Nagyon fiatal vagyok, nem kell most azonnal ezen gondolkodnom. De jelenleg a karrieremre koncetrálok.

- mondta az énekes, aki a zenei karrierje mellett belekóstolt a színészetbe is, illetve most jelenik meg a Macy's áruházban sajátmárkás ruhakollekciója.

Maluma elmondása szerint "csodálatos szerelmeket tapasztalt meg" (korábban együtt járt Natalia Barulich majd Vivien Rubin modellel) és most Susana Gómez kolumbiai építészhez fűzik gyengédebb szálak - de ez nem feltétlenül jelent komoly kapcsolatot:

Nem akarom azt mondani, hogy kapcsolatban vagyok, mert nem nevezhető annak. Csak hagyom, hogy történjenek a dolgok. Tudjátok, egyszerűen vigyázok azokra, akiket szeretek. Vigyázok a karrieremre is. Minden jó irányba halad, boldog vagyok, megbékéltem magammal, és csodaszép pillanatokat élek meg.

- nyilatkozta.

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek