Starity

Tiziano Ferro színt vallott

2010. november 26. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olasz Vanity Fair októberi kiadásában Tiziano Ferro olasz énekes nyíltan beszélt szexuális hovatartozásáról. Az énekes nem kertelt, bevallotta: a saját neméhez vonzódik.

hirdetés
Tiziano Ferro színt vallott

Tiziano Ferro 2001-ben robbant be a zenei világba a Perdono című számával, akkor mindenki a csábító olasz macsót látta benne. Ahogy jöttek a dalok és a klipek, mindenki ezzel a típussal azonosította – ám nagyot tévedtek.

Az énekes az októberi olasz Vanity Fairben adott interjújában nyíltan beszélt homoszexualitásáról. Ő ugyanis a férfiakhoz vonzódik, és elmondása szerint nagyon vágyik arra, hogy megtalálja élete párját, aki nem nő lesz.

Pár évvel ezelőtt úgy éreztem, nem érzem jól magam a bőrömben, és megértettem, hogy döntéseket kell hoznom. Így két éve után, ami alatt folyton emiatt stresszeltem magam, arra az elhatározásra jutottam, hogy jobban akarok élni. Hogy mi jön ezután? Nem lesz olyan, mint eddig. Egy férfiba akarok szerelmes lenni.

Tiziano azt is elárulta a magazinnak, nem érti, miért tekintett eddig a homoszexualitásra úgy, mint egy betegségre.Nem mutathatok ujjal senkire, magamra azonban igen. Eddig még nem tudtam megmagyarázni, miért gondoltam azt, hogy a homoszexualitás egy betegség.

Akárcsak Ricky Martin, aki szintén idén „bújt elő”, Tiziano is könyvet készül írni arról, milyen melegnek lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek