Starity

Úgy tűnik, Britney Spears bejelentette, hogy várandós

2022. április 11. 22:10   |   Szerző: Four

Az énekesnő Instagramra rakta ki a hírt, de a fanokat összezavarta a posztja.

hirdetés

Sokakat összezavart Britney Spears legutóbbi posztja: az énekesnő úgy tűnik, bejelentette hogy harmadik gyermekével várandós, ám a fanok mégsem tartották egyértelműnek az írását, amelyben ugyan terhességről beszélt, de azt is megemlítette, hogy szerelme szerint csak az elfogyasztott ételek mennyiségétől nőtt a hasa.

Rengeteg súlyt adtam le a Maui kirándulásom miatt, aztán visszaszedtem... Azt gondoltam, "Jézus, mi történt a hasammal???" A férjem azt mondta, "nem te kajaterhes vagy butuska!!!" Így aztán csináltam egy terhességi tesztet... és ööö... Babám lesz.... 4 nappal később még jobban kajaterhes lettem. Növekszik!!! Ha kettő van bent... azt hiszem megőrülök...

- írta Spears, majd kitért arra, hogy mostantól nem fog annyit eljárni otthonról, hogy a paparazzik ne tudjanak képet készíteni róla. Illetve elmesélte azt is, hogy az előző terhességénél szülés előtti depressziótól szenvedett, amely szörnyű volt, "de szerencsére ma már a nők ilyesmiről minden nap beszélnek". Britney azt is hozzátette, hogy "ezúttal minden nap jógázni fog".

A rajongók egy része a hír hallatán boldogan gratulált az énekesnőnek, egy másik része viszont összezavarodva kommentelt, hogy vajon most tényleg várandós-e Spears.

Britney és Sam Asghari csaknem öt év együttjárás után, tavaly lettek jegyesek, az énekesnő pedig korábban többször is nyilatkozott arról, hogy szeretne még gyereket, csak akkor útjában állt, hogy gyámság alatt volt. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek