Starity

Könyörgött egy félmeztelen jelenetért Calam Lynch, a Bridgerton sztárja

2022. április 12. 08:08   |   Szerző: Four

A színész Theo Sharpe-ot alakította a Bridgerton második évadában, elmesélte, milyen volt a forgatás.

hirdetés

Calam Lynch nem szégyellős, és ezt a Bridgerton című sorozatban szívesen a nézők tudtára adta volna. A színész Theo Sharpe-ot, Eloise Bridgerton romantikus partnerét alakította a produkcióban, de hiába kérlelte a készítőket, a karakterén végig rajta maradt az ing.

Amúgy is szoktam edzeni, és most úgy voltam vele, hogy végre, okom is van rá. Meg tudom mutatni a világnak! Folyton piszkáltam Tom Vericát és Chris Van Dusent [a producereket], és mindenki mást a forgatáson, hogy "mit gondolsz? Talán Theo lehetne topless ebben a jelenetben? Talán épp félmeztelenül dolgozik a nyomdában".

- mesélte nevetve a sztár, aki végül hiába próbálta kikönyörögni, hogy látsszon félmeztelen felsőteste.

A színész bár nem mondott semmi konkrétat, de úgy nyilatkozott, örülne neki, ha Theo visszatérő karakter lenne, ezért abban bízik, hogy Eloise (Claudia Jessie) és Theo egyszer egymás mellett köt ki.

Remélem együtt lesznek. Eloise tekintetében remélem, mert szerintem Theo megfelelő lenne számára. [Theo] Nehéz körülmények között nőtt fel, és bár összetörné a szívét, ha nem jönnének össze, de azt hiszem, megtalálná a módját, hogy továbblépjen. De szerintem Eloise a kihívást szereti, főleg egy romantikus partner esetében. 

- mesélte a színész. 

Azt ugyan nem tudni, hogy Eloise-nak milyen sorsot szánnak a készítők, de annyi biztos, hogy a következő évadban Benedict Bridgerton (Luke Thompson) kalandjai lesznek középpontban.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek